Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Duke Nukem Forever

Duke Nukem Forever

Etter 400 års utvikling


Historien om 3DRealms evighetsprosjekt Duke Nukem Forever er lang og vi i Gamereactor har egentlig skrinlagt hele opplegget. Etter å ha brukt Quake 2 og Unreal-motorene besluttet de å dumpe både spillet og prosjektet og heller bruke en annen grafikkteknologi. Ryktet gjør seg gjeldende at de satser alt på egen kraft, mens andre rykter sier at såvel Epic som id Software står bak motoren.

Dette er dog irrelevant ettersom 3Drealms ENDELIG har presentert det første skjermisen fra Duke Nukem Forever. Det er ikke til å tro at det er sant. Skjermisen dukket opp i en annonse der 3DRealms søker mer personale for å jobbe med spillet, dette på den velkjente spillindustrinettsiden Gamasutra. Mens man kanskje kunne tro at dette er en forfalskning, går George Broussard hos 3Drealms ut og sier på den store amerikanske spillnettsiden Shacknews og bekrefter at denne skjermisene er fra selve spillet.

Det er ikke mye etter nesten ti års ventetid, men kanskje kan vi tiden fremovr få se flere godbiter fra den kanten...

Duke Nukem Forever