Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed

Assassin's Creed

Akrobaten er tilbake...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå er det en god stund siden vi har hørt noe til dette meget spennende spillet Assassin's Creed og plutselig som lyn fra klar himmel har noen nye skjermiser havnet i min mailboks. Disse finner du som vanlig nedenfor og mens vi venter på at spillet skal dukke opp, får vi vel kose oss med disse...

Her er noen keynotes fra utvikleren selv:
* Mestre ferdighetene, taktikken og våpnene til en av historiens dødeligste og mest hemmelige krigsklan. Planlegg dine angrep, slå nådeløst til og kjemp deg til unnslippelse.

* Opplev en levende verden hvor alt du gjør får konsekvenser. Menneskemassene reagerer på dine handlinger, og vil enten hjelpe eller hindre deg i å nå dine mål.

* Eliminér dine mål hvor, når og hvordan du vil. Følg ditt bytte gjennom et utrolig detaljert, historisk korrekt åpent miljø. Benytt bygninger, hester, menneskemasser - gjør det som trengs for å utføre ditt oppdrag.

* Assassin's Creed involverer deg i det realistiske og historiske Hellige Land på 1100-tallet. Det inneholder virkelighetstro grafikk, omgivelser, og den skarpe og nyanserte verden.

* Opplev tung action med flytende og presise animasjoner. Bruk et variert utvalg av middelaldervåpen og konfronter dine fiender i realistiske dueller med sverd.

Assassin's CreedAssassin's CreedAssassin's CreedAssassin's Creed

Relaterte tekster

Assassin's CreedScore

Assassin's Creed

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Leiemorderen Altair er tilbake på PC. Vi tar nok en gang på oss den hvite kappen, og gjør oss klar for å drepe.

Assassin's CreedScore

Assassin's Creed

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Midtøstens fremste leiemorder viser hvordan man skal rydde opp i verdens tøffeste nabolag. Les anmeldelsen innenfor.



Loading next content