Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Assassin's Creed

Leiemorder i november

Snart kommer Assassin's Creed


Ubisoft har endelig gått ut med det vi alle har ventet på; En offisiell bekreftelse på at Assassin's Creed lanseres i år! Vi har lenge lurt på om den tidligere satte septemberdatoen skulle holde, men nå er med andre ord måneden spikret. Spillet kommer til å bli lansert verden over i november til PC, Playstation 3 og Xbox 360.

Tony Key, Ubisofts vice markedssjef sa følgende om annonseringen: "Assassin's Creed is going to be a huge launch for Ubisoft this year along with the added prestige of being the start of this exciting new franchise that is bringing something completely new to the market. We're confident that Assassin's Creed will exceed expectations as a ‘must-have' title this holiday season and will achieve both critical and commercial success."

Som videre er standard kommer spillet til å gis ut i en vanlig samt en begrenset utgave. Den begrensede utgaven kommer til å inneholde serier om Assassin's Creed lagd av tegneren av Penny Arcade, en Altaïr-figur, en kortfattet strategiguide samt ulike filmer og dokumentervideoer fra spillet. Alt kommer til å bli levert i et stilig cover.

Assassin's Creed