Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Wrath of the Lich King

Warcraft utvider


Så var det offisielt, det som hadde lekket ut for noen dager siden. Neste utvidelse til World of Warcraft kommer til å hete Wrath of the Lich King og utspiller seg i Northrend, den nordlige kontinentet der heksemesteren Arthas Menethil holder til siden han inntok den frosne tronen (i Warcraft III: The Frozen Throne) og forvandles til Lich King himself.

Northrend kommer til å være tilgjengelig fra ulike plasser i Azeroth for alle som har nådd level 68 og kjøpt utvidelsen, men denne gangen kommer man til å kunne velge to ulike startzoner for at ikke alle skal gå ut på samme plass. Der kan man siden klatre opp til level 80.

Det blir ingen nye spillbare raser men to nye raser man kan interagere med på sine reiser: de viking-influerte kjempene Vrykul og de valroslignende Tuskarr. I stedet kommer en helt ny klasse: Death Knight. Denne fungerer ikke helt som de andre men må først låses opp gjennom å utføre en vanskelig serie oppdrag. Deretter kan man skape en ny karakter som blir Death Knight. Denne kommer ikke til å begynne level 1 men høyere enn 60 eller 70. Death Knights er en blanding av kriger og magiker (ouch) og bruker runer som kan kombineres for ulike angrep.

Andre nyheter er ferdigheten Inscription som lar deg justere egenskaper hos dine spesialegenskaper, som kortere cooldown, høyere skade m.m.. Det kommer også til å finnes et stort utenomhus-PVP-zone med kontrolerbare kjøretøy og annet snacks.

Vi kommer etter hvert tilbake med skjermiser når disse foreligger!