Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Call of Duty 4: Modern Warfare

Call of Duty 4-party!

I dag! Vinn fete premier!


Nå er det gått noen uker siden vi sist arrangerte noe lignende og for de som har et godt minne, husker sikkert vår store Halo 3-releaseparty. Nå skal vi igjen slå litt på stortromma og denne gangen er det Call of Duty 4: Mordern Warfare som får den æren.

Som du sikkert har fått med deg lanseres Call of Duty 4 den 9. november og i dag den 17. november tenkte vi å kjøre igang arrangementet hvor vi i tillegg til en turnering i spillet på Xbox 360 også presentere noevember-utgaven av Gamereactor.

Premiepotten er også denne gangen heftig og her kan vi friste med tre Call of Duty 4: Modern Warfare Limited Edition (Xbox 360), Call of Duty 4 t-skjorter, Call of Duty 4-postere samt en fet mediespiller fra Odys - MP X35 i tillegg til andre fete premier som vi ikke sier noe om nå, men som blir en overraskelse til de som deltar. For de som ikke ønsker å være med, men som heller vil se, trekker vi også ut en premie på tampen av dagen.

Call of Duty 4-partyet finner sted på Elkjøp Stormarked Steinkjer og vi er på plass allerede fra kl. 10.00 og holder det gående frem til kl. 15.00 i dag den 17. november

Kom og delta i årets mest etterlengtede FPS-spill. Vi skaffer premiene, hvis du tar deg av underholdningen ved å delta i en meget heftig spillturnering!

Undertegnede samt Kent Are Grongstad aka Kengro (moderatorsjef). I tillegg dukker Dominique Aasterud og Vebjørn Johnsrud opp fra forumet og hjelper oss med opplegget!

Sett av den dagen og vi ønsker deg velkommen til et fett spillarrangement nå før jul og kanskje er du som stikker av med en fet premie...!

Call of Duty 4: Modern Warfare