Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Everspace 2

Everspace 2 forlater Early Access i april

Den åpne verden looter-shooter vil bli lansert på PC i løpet av våren og deretter på konsoller i sommer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rockfish Games har kunngjort at tiden er inne for Everspace 2 å forlate Early Access og debutere som en full tittel. Open World looter-shooter kommer til PC i sin 1.0-versjon 6. april, og vil deretter debutere på konsoller (PS5 og Xbox Series) en gang i sommer.

HQ

Som nevnt i en pressemelding, blir vi fortalt at utvikleren har svingt bort fra siste generasjons konsoller ettersom "visjonen for Everspace 2 har tatt oss utover begrensningene til forrige generasjons konsoller", og at forsøk på å tilfredsstille fans på PS4 og Xbox One ikke ville være mulig å oppnå på grunn av at de ikke kunne levere på lovet kvalitet.

Ser mot PC-utgivelsen i april, har Rockfish uttalt at Everspace 2 vil få en hel rekke funksjoner og tillegg for å markere denne milepælen. Dette inkluderer flere fiender, belønninger, utfordringer, utstyrstyper, fordeler, bedre tilpasningsalternativer, flere sjefskamper, et nytt handelskart, polert filmkunst og til og med en annen følgesvenn og et helt ekstra stjernesystem å kunne utforske.

Med alle disse tilleggene i tankene har Rockfish også bestemt seg for å øke prisen på spillet, noe som betyr at Everspace 2 nå vil koste $ 49.99 og ikke den forrige $ 39.99. For de som leter etter mer informasjon om PS5- og Xbox Series-utgavene, blir vi fortalt at mer informasjon vil bli annonsert 6. april.

Everspace 2

Relaterte tekster

0
Everspace 2Score

Everspace 2

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Vi har styrt romskip, kjempet kriger, samlet gjenstander, løst gåter og møtt nye og kjente fjes i denne strålende oppfølgeren.

0
Everspace 2 kommer 18. januar

Everspace 2 kommer 18. januar

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Everspace 2, et meget ambisiøst rom-skytespill, skulle egentlig lanseres i desember i fjor, men ble utsatt på grunn av Cyberpunk 2077. Da utsettelsen ble annonsert...Loading next content