Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Warzone 2

Vi sjekker ut Ashika Island i Call of Duty: Warzone 2.0 på dagens GR Live

Bli med oss når vi utforsker hvordan Season 2 forbedrer den populære Battle Royale.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Denne uken har vært ganske stor for Battle Royale-samfunnet, ettersom ikke bare Apex Legends ønsket velkommen en ny sesong som ønsker å balansere spillet drastisk, men Fortnite mottok en av sine største midtsesongoppdateringer gjennom tidene, og deretter legge til dette, Call of Duty (Warzone 2.0 og Modern Warfare II ) lanserte sin andre sesong.

For CoD-fans har dette vært et stort øyeblikk ettersom Activision lovet å takle mange av områdene som frustrerte fans helt siden Warzone 2.0 debuterte, og for dette formål har spillet sett endringer i plyndring, Gulag, ytelse og feil, og til og med fått en haug med nytt innhold, inkludert våpen, kjøretøy og til og med et helt nytt kart kalt Ashika Island.

For å se hvordan Warzone 2.0 spiller i praksis etter denne store oppdateringen, skal vi hoppe tilbake til spillet på dagens GR Live, hvor jeg skal være vert og ønsker å spille en time med Battle Royale-action, alt fra vanlig tid 15:00 GMT / 16:00 CET på GR Live-hjemmesiden.

Call of Duty: Warzone 2

Relaterte teksterLoading next content