GR STREAMING
Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
The Secret World

En av fem må gå i Funcom

...og The Secret World blir utsatt


Dårlige økonomiske tider rammer de fleste, og spillbransjen er intet unntak. I dag kunne nettstedet E24 fortelle at Funcom i en fersk børsmelding gjør det klart at de kommer til å nedbemanne med hele 20% for å kutte kostnader, og da spesielt her i Norge. For kort tid siden gjorde de også kjent at de vil flytte store deler av den norske bemanningen til et nytt studio i spillhovedstaden Montreal i Canada.

Funcom har per i dag 300 ansatte i fire land, og i tillegg til utviklingen av nye tilleggspakker til Age of Conan: The Hyborean Adventures, jobber de for tiden med The Secret World, et nettrollespill satt i moderne tid, hvor mytologiske monstre lurer rundt hvert gatehjørne. Dette vil derimot bli utsatt med flere måneder grunnet de nye kostnadskuttene.

- Vi tror fortsatt at det vil være utfordrende å komme i mål med The Secret World før kassa er tom, gitt blant annet utviklings- og lanseringskostnadene som var knyttet til Age of Conan, forteller Fredrik Thoresen, analytiker i DnB, til E24.

Et lite lys i mørket er det likevel, spesielt for Conan-fansen. Både den kommende tilleggspakken Age of Conan: Rise of the Godslayer og den koreanske lanseringen av nettrollespillet vil komme som planlagt.

The Secret World