Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Atomic Heart

Ukraina oppfordrer digitale butikkfronter til å trekke Atomic Heart salg

Spillet kan allerede ikke kjøpes fysisk i Ukraina.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du trodde diskursen rundt Galtvorts arv var kontroversiell, vil Atomic Heart at du skal holde ølet. Studioet bak det nylig utgitte skytespillet, som er laget av den russiske utvikleren Mundfish, har møtt mye tilbakeslag for sin russiske finansiering, det faktum at det ikke har uttalt seg mot Putins regime, og at det kanskje eller kanskje ikke tar personlige spillerdata.

Nå ber den ukrainske regjeringen Valve, Sony og Microsoft om å få spillet tatt ned fra sine digitale butikkfronter. Dette vil bare påvirke Ukraina, og vil ikke være et globalt forbud mot spillet, men det er oppfordringer til begrenset salg i andre land også.

" Vi oppfordrer også til å begrense distribusjonen av dette spillet i andre land på grunn av dets toksisitet, potensiell datainnsamling av brukere og potensiell bruk av penger samlet inn fra spillkjøp for å føre en krig mot Ukraina, " sa Alex Bornyakov, viseminister for digital transformasjon i Ukraina.

Mundfish har ennå ikke kommentert dette problemet, men det ser ut til at den ukrainske regjeringen brenner for i det minste å forhindre digitalt salg av Atomic Heart i landet.

Hva tror du?

Takk, Insider Gaming.

Atomic Heart

Relaterte tekster

0
Atomic Heart - Annihilation InstinctScore

Atomic Heart - Annihilation Instinct

ANMELDELSE. Skrevet av Jakob Hansen

Mishandlet av en snakkende and og løper ærend for en kåt AI. Annihilation Instinct er like merkelig som hovedspillet, men er utvidelsen også like bra?

0
Atomic HeartScore

Atomic Heart

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Mundfish tar en sprekk på et BioShock-stil spill med denne actiontunge tittelen satt i et alternativt Sovjetunionen.Loading next content