Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Medal of Honor

Nytt Medal of Honor

Blir sluppet neste år uten undertittel


I går kveld bekreftet Electronic Arts endelig det vi en stund har ventet på; en oppfølger til den anerkjente Medal of Honor-serien er på vei, og det allerede neste år. Spillet, som lages til både PC, Playstation 3 og Xbox 360, ser ut til å være en ny start for serien, noe den spartanske tittelen, kun "Medal of Honor", antyder. Handlingen er satt til nåtidens Afghanistan. EAs Los Angeles-avdeling utvikler kampanjemodusen mens svenske Digital Illusions (DICE), som kanskje er mer kjent for Battlefield-spillene, tar seg av flerspillerdelen.

I spillet inntar man rollen som en Tier 1 Operator, en spesialgren av den amerikanske hæren, og ifølge Electronic Arts har de jobbet tett opp til disse i virkeligheten "for å kunne skape den mest autentiske moderne krigsopplevelsen".

- Da vi først satte i gang for å gjenoppfinne Medal of Honor, ønsket vi å være tro mot spillet røtter og respekten for soldatene, men også ta det inn i dagens krig. En Tier 1 Operator er den mest disiplinerte, gjennomtenkte og forberedte krigeren på slagmarken. Han er et levende og pustende krigsinstrument, forteller Greg Goodrich, sjefsprodusent for spillet, på Electronic Arts' pressekonferanse.

At Electronic Arts ønsker å nyte samme suksess som det enormt populære Call of duty: Modern Warfare 2, er forståelig, og ganske tidlig neste år får vi se hvordan det tar seg ut. I mellomtiden kan du ta en titt på coveret.

Medal of Honor