Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Ghost Recon: Future Soldier

Ubisoft-nyheten er avslørt

Videoen ligger på Live nå


Tidligere i dag fortalte vi om en nylig annonsering på Twitter om at Ubisoft planla å slippe en video som ville avsløre en stor nyhet fra selskapet på Xbox Live kl 11 i dag. Videoen er lagt opp, og spillet det dreier seg om er et nytt spill i Ghost Recon-serien.

Ghost Recon: Future Soldier er planlagt en lansering allerede til høsten, og selv om lanseringsplattformer ennå ikke er bekreftet, kan vi nok trygt si at Xbox 360 blir blant dem, med tanke på hvor Ubisoft valgte å slippe nyheten. Vi kommer tilbake med mer om spillet når det dukker opp mer informasjon.

Oppdatering: En ny pressemelding fra Ubisoft som nettopp ble sendt ut forteller at en flerspiller-beta igangsettes allerede til sommeren, og at alle som kjøper Splinter Cell: Conviction vil få med en tilgangskode i coveret.

At denne koden først og fremst anskaffes gjennom et Xbox 360-eksklusivt spill bygger videre på indikasjonene om at også Ghost Recon: Future Soldier vil bli konsolleksklusivt, og ikke minst at betatestingen først og fremst blir på Xbox 360.

Ghost Recon: Future Soldier