Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears of War 3

Gears 3 med stjerneforfatter

Science fiction-heltinnen er tilbake

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Science fiction-forfatter Karen Traviss, som også står bak de to andre romanene Gears of War-serien har basert seg på, kommer nok en gang tilbake som hovedforfatter for Gears of War 3. Traviss er også kjent som kvinnen bak Star Wars-romanene i Republic Commanda-serien.

Forfatteren er for øyeblikket travelt opptatt med manuset til spillet, men skal også være dypt begravd i to nye romaner til Gears of War-serien. Nyheten om forfatterens fortsettelse av serien slapp på tirsdag, men det var få som fikk med seg det i Gears of War-virvaret.

- Vi har alltid vært forsiktige med å integrere bøkene i spillene, men nå som Karen skriver manuset også blir det mye strammere regissert, forteller Rob Fergusson, sjefsprodusent for Epic Games.

Han fortsatte med å presisere at alle karakterenes historier, samt hendelsene mellom det andre og tredje spillet, vil plassere dem alle i en kamp mellom liv og død.

- Den fjerde boken i romanserien er viktig lesestoff for alle Gears of War-fans før de prøver seg på det siste spillet i trilogien, avsluttet Fergusson.

Gears of War 3

Relaterte tekster

Gears of War 3Score

Gears of War 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Gears of War er større, vakrere og mer spektakulært enn noensinne, og selv ikke en pinlig svak historie og få overraskelser kan hindre meg å anbefale dette...



Loading next content