Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
FIFA Superstars

FIFA på Facebook

Moore vil gjøre fotball enda mer sosialt


Noen som husker Playfish? For noen måneder siden kjøpte Electronic Arts opp et svært vellykket spillutviklerfirma som ble delvis startet opp og drevet av nordmenn. Firmaet, som spesialiserer seg på Facebook-spill, ble kjøpt opp for den nette sum av 300 millioner dollar, og de skulle fungere som EAs inngangsnøkkel til det enorme spillmarkedet på de sosiale nettstedene. Siden det har det vært merkelig stille fra den fronten.

Det vil si, helt til nå. Nå har nemlig EA Sports-sjef Peter Moore ifølge Gamesindustry.biz annonsert at selskapet er i full gang med et Facebook-basert FIFA-spill, og planen er å lansere og samkjøre det med fotball-VM neste måned.

- FIFA-produktene våre knytter sammen fans fra hele verden som deler en felles lidenskap for sporten, og snart vil vårt samarbeid med Playfish la oss kunne videreføre FIFA-merkevaren til det voksende Facebook-communityet med et helt nytt spill som heter FIFA Superstars, forteller Moore i bloggen sin.

Nøyaktig hvordan spillbarheten vil fortone seg aner vi foreløpig lite om, men med tanke på at fotball-VM nærmer seg med stormskritt, er det heldigvis ikke lenge til vi får teste det selv.

FIFA Superstars