GR STREAMING
Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Gears of War 3

Slik er Beast i Gears of War 3

En slags omvendt Horde-modus


Beast-modusen er en av de mest interessante Gears of War 3-nyhetene, og på årets E3 ble den vist frem for publikum. Beast kan beskrives som en speilversjon av den populære Horde-modusen i Gears of War 2. Du og tre venner spiller som Locust og skal drepe COG-soldater.

En mengde forskjellige monstre er spillbare: Vi få spille som Wretch, Cantus, Berserker og fly rundt som små Tickers og sprenge soldatene i fillebiter. Det finnes et eget nivåsystem for å låse opp nye spillbare figurer, så om det for eksempel er Berserkers som lokker mest, må du finne deg i litt spilling først.

Du kommer til å kunne samle tokens på brettene, noe som lar deg gjenoppvåknes som forskjellige Locust i løpet av kampene, og med tanke på at kampene ikke er over bare fordi du dør, slipper du ventetidene du kanskje opplevde i Horde.

En lovende modus, og når Gears of War 3 slippes i april neste år kan Beast lett ende opp med å stjele store mengder av fritiden vår.

Gears of War 3