Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Call of Duty: Black Ops

Samlerutgave av Black Ops

Prestisjefylt og hard utgave

  • Tekst: Daniel Guanio

Den amerikanske nettbutikken Buy.com har ved en feil avslørt eksistensen til to samlerutgaver av det kommende Call of Duty: Black Ops, således Hardened Edition og Prestige. Om førstnevnte utgave er noe særlig hardere enn den vanlige, tør vi ikke gjette på, men det er i hvert fall mer prestisje i å kjøpe den sistnevnte. Før butikkeier rakk å fjerne produktene fra siden, har det blitt snappet opp at prisen på pakkene henholdsvis er ca. 450 og 850 kroner (men tørk av deg gliset, det pleier å være billigere i USA).

Ellers var det tynt med detaljer om innholdet i de to pakkene. Call of Duty: Modern Warfare 2 ble også utgitt i en prestisjeutgave, og de heldige eierne av denne fikk muligheten til å lirke på seg ett stk ålreite nattbriller. Hvis du er i tvil om hva nattbriller er, så kan vi her og nå røpe at det dreier seg om briller som gir muligheten til å se i mørket. Hendig for oss som har glemt å betale strømregningen.

Kanskje vi får mer info under Gamescom neste måned, hvor Gamereactor selvsagt er på plass.

Call of Duty: Black Ops
Heisann! Den lille mannen i venstre hjørne har visst glemt fallskjermen sin.