Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Medal of Honor

- Jeg er sint og fylt med avsky

Liam Fox langer ut mot Medal of Honor

  • Tekst: Daniel Guanio

Liam Fox, forsvarsminister i Storbritannia, har ikke vært mild i sin kritikk mot Medal of Honor (som for øyeblikket er to måneder unna lansering). Årsaken til utbruddet er at man får muligheten til å spille som Taliban-soldat og angripe Nato-styrker, dette via Yahoo News.

- Det er sjokkerende at noen finner det akseptabelt å gjenskape handlinger utført av Taliban. Barn har mistet sine fedre, og kvinner har mistet sine ektefeller.

Fox er ikke videre munter i den følgende tiraden:

- Jeg er sint og fylt med avsky. Det er vanskelig å tro at innbyggere i dette landet vil ønske å kjøpe et så gjennomført ubritisk spill. Jeg vil oppfordre grossister til å vise sin støtte for styrkene våre og forby dette smakløse produktet.

Electronic Arts forsvarer likevel den kontroversielle avgjørelsen med replikken:

- Vi gir spillere muligheten til å ta begge sider. De fleste av oss har gjort dette fra barnsben av: Noen spiller politi, mens andre er skurken. I Medal of Honors flerspillerdel er noen nødt til å være Taliban.

Vi vil anta at det ikke hadde vekket særlig muntrere stemning om man fabrikkerte interne stridigheter, og fikk spille Nato mot Nato.

Medal of Honor
Kontroversielt: All PR er god PR.