Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Mass Effect 3

Mass Effect som skytespill

Call of Duty-konkurrent fra Bioware?

  • Tekst: Daniel Guanio

I går kunne vi vise det første teaser-bildet fra Biowares nye spill, hvis annonsering offentliggjøres gjennom VGA-prisutdelingen i desember. Nyhetssiden Kotaku forteller derimot at de allerede har plapret med en ansatt, som kan røpe at annonseringen slettes ikke omfatter Mass Effect 3 - som de fleste ellers har trodd - men snarere et onlinespill i Mass Effect-universet.

Spillet skal videre være rettet mot det enorme Call of Duty-markedet, med en liknende figurprogresjon som i sistnevnte. Man kan altså forvente å tjene inn nye evner, våpen og nytt utstyr gjennom et rangeringssystem. Spillet skal også la deg spille alene, men ikke i rollen som Commander Shepard.

Ytterligere molotov havner på ryktebålet når vi tenker tilbake på det faktum at Bioware Montreal tidligere i år etterlyste flerspillerprogrammører, samt uttalte at det vil komme flere spill i Mass Effect-universet som ikke har noe med trilogien å gjøre.

Mass Effect 3