Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Mass Effect 2

Feil i lagringsfilene til Mass Effect 2

PS3-spillere tvinges til å starte på nytt


Facebook
TwitterReddit

Det kritikerroste Mass Effect 2 ble nylig sluppet til Playstation 3, til glede for mange nye spillere. Det viser seg imidlertid nå at det kan ha gått litt fort i svingene på Biowares kontorer.

En rask tur innom spillets offisielle forumsider gjør det nemlig klart at mange PS3-spillere har store problemer med spillets lagringsfiler. Mange har opplevd at spillet har hengt seg og etter en omstart av konsollen oppdaget at lagringsfilene blitt ubrukelige.

Problemet ser ikke ut til å ramme alle, men de uheldige spillerne som har kommet utfor dette er naturligvis ikke spesielt fornøyd med å måtte starte hele eventyret på nytt.

Om saken har Bioware gitt følgende kommenter:

- For å gjøre det klart, vi er oppmerksomme på feilen og jobber nå med å forstå hva som er skjedd og hvordan vi kan rette opp problemet. Hvis du opplever denne feilen, vennligst oppgi detaljer om din PS3 og din gjennomspilling, kommenterer Biowares Chris Priestly.

Mass Effect 2
Mass Effect 2
Mass Effect 2
Mass Effect 2
Mass Effect 2
Mass Effect 2
Mass Effect 2