Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Heavy Rain

Heavy Rain-film får manusforfatter

Deadwood-skaperen adapterer spillet

  • Tekst: Daniel Guanio

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Som du kanskje vet er det planlagt en filmatisering av Quantic Dreams historietunge PS3-spill Heavy Rain. Ifølge filmbladet Variety kommer det nå frem at prosjektet er i særdeles kompetente hender.

David Milch, produsent for serier som NYPD Blue og Deadwood, står ansvarlig for manuskriptet. Sistnevnte har valgt å sløyfe ordet Heavy og heller kalle filmen Rain. Enkelt og greit. Arbeidet med manus påbegynnes når Milch ferdigstiller sitt nåværende prosjekt, en ny HBO-serie kalt Luck.

Filmens produsent, Bob Shaye, sier:

- David Milchs utrolige evne til å omdanne intense og komplekse historier til gripende populærdrama gjør ham til den perfekte partner i arbeidet med Heavy Rain.

Med tanke på at spillets historie ikke er spesielt unik eller sterk for seg selv, men forsterkes gjennom muligheten til å samhandle og styre konsekvensene på egenhånd, forholder vi oss lunkne til prosjektet per nå.

Hva tror dere - lar det seg gjøre å bevare spillets sjel i filmformat?

Heavy Rain