Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
The Elder Scrolls V: Skyrim

Mer Skyrim-info i løpet av dagen

Bethesda skal pusse opp spillets nettsider


Vi i Gamereactor-redaksjonen har store forventninger til hvordan The Elder Scrolls V: Skyrim kommer til å bli. Vi er derfor spente på å se hva som kommer ut av det Bethesda omtaler som "the first, in-game look at The Elder Scrolls V: Skyrim".

Som navnet antyder kan vi altså vente oss ny informasjon om spillet, og denne er slettes ikke langt unna i tid. Bethesda planlegger nemlig å presentere ny informasjon på spillets offisielle nettsider og har attpåtil lagt ut en nedtelling som tikker ned mot alvorets time.

Fram til nå har spillets offisielle nettsted begrenset seg til en trailer, men dersom nedtellingsfristen holdes vil vi kunne kaste oss over ny Skyrim-info i løpet av ettermiddagen/kvelden, nærmere bestemt fra kl. 16.00 norsk tid.

Hvis du også er spent på å lære mer om dette spillet kan du følge nedtellingen som for øyeblikket pågår.

Vi skal i alle fall ta en titt, og vil bringe videre alt vi finner ut til dere.

The Elder Scrolls V: Skyrim
Dette bildet er lagt inn i illustrerende hensikt og representerer ikke nedtellingens nåværende tilstand. Den kan du imidlertid sjekke her.