Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 3

Ingen Modern Warfare 3 på GDC

Nedtellingen var en bløff


I forrige uke dukket det opp rykter på internett om at Call of Duty: Modern Warfare 3 skulle bli vist frem under årets Game Developers Conference. Nå har Activision forklart ovenfor Kotaku at dette ikke er tilfellet.

Ryktene startet da Thatvideogameblog.com mottok et bilde fra noen som utga seg for å være Activision. Bildet var av et sett "dog tags" med skriften end the war og findmakarov.com.

Dersom man klikket seg inn på denne nettadressen ble man møtt av en nedtelling med grønne siffer i ekte Modern Warfare-stil, og dermed var ryktemølla i gang.

Makarov er antagonisten i Call of Duty: Modern Warfare-serien. Siden akkurat dette navnet var nevnt, samt at nedtellingen ville nå null omtrent midtveis under årets Game Developers Conference, var mange som trakk den naturlige konklusjonen at det neste CoD-spillet ville være Modern Warfare 3, og at det skulle bli vist frem under GDC.

Nå ser det imidlertid ut som vi må bli sittende pinebenken en stund til da Activision har vært klar i sin tale:

- Det er ut til å være mye spekulasjoner rundt det neste Call of Duty prosjektet. La meg gjøre det klart at vi ikke kommer til å vise frem noe som helst foreløpig. Alt som måtte tyde på noe annet er en bløff, forklarer en representant fra Activision.

Call of Duty: Modern Warfare 3
Dette bildet som Thatvideogameblog.com mottok i forrige uke viste seg å være falskt. Tør vi håpe på ekte info på årets E3-messe?