GR STREAMING
Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Mortal Kombat

2D/3D-modus i Mortal Kombat

Spill med og uten brillene på


Mortal Kombat gjør snart sitt etterlengtede comeback og utvikleren Netherrealm Studios er motiverte for å gjøre dette spillet til seriens beste. Blant nyhetene i spillet finner vi 3D-støtte, og i den sammenheng har Netherrealm inkludert en pussig 3D-modus.

Ved å holde karaktermodellene i 2D og det øvrige bildet i 3D skal en som har 3D-briller kunne spille mot en uten briller på samme skjerm. Den brilleløse vil se en uklar bakgrunn men skal etter sigende fortsatt kunne lede sin slåsskjempe mot triumf, uten å bli svimmel og kvalm

Selv om dette er en artig idé kan den virke litt pussig da folk som har råd til dyre 3D-TVer trolig også har råd et et ekstra sett 3D-briller. Men hvem vet, modusen kan jo vise seg å skape en artig effekt å spille med.

Den spesielle 3D-modusen vil være eksklusiv til Playstation 3-versjonen av spillet. Har du Playstation Plus-medlemskap vil du også få tilgang på en demo av spillet på onsdag.

Mens du venter på at slåsskjempene skal bli klar til kamp kan du ta en titt på den siste traileren vi har fått inn. Denne tar for seg spillets alternative opplæringsmodus:

Mortal Kombat
Mortal Kombat
Mortal Kombat
Mortal Kombat
Mortal Kombat
Mortal Kombat
Mortal Kombat
Mortal Kombat