Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Left 4 Dead 2

Nytt Left 4 Dead 2-kart i beta

Bli med og test Cold Stream


Valve har meddelt at den neste nedlastbare tilleggspakken til Left 4 Dead 2, som går under navnet Cold Stream, nå er inne i beta på PC og Mac. Nyheten ble meldt på spillets offisielle blogg.

Cold Stream-kampanjen var opprinnelig en brukerskapt kampanje av modderen Matthew Lourdelet. Valve ble imidlertid så imponerte over arbeidet hans at de inviterte til et samarbeid slik at Cold Steam kunne bli en offisiell kampanje.

På bloggen forklarer Valve at de har inkludert kampanjen i systemet for feilrapportering innad i spillet, og at forslag og tilbakemeldinger tas imot på spillets offisielle forumsider.

Videre forklares det at denne betaen kun kommer til PC/Mac-versjonen av spillet. Dette gjelder imidlertid ikke den ferdige utgaven av kampanjen, som blir med i en kommende nedlastingspakke til både Xbox 360, PC og Mac.

Tidligere har Valve gitt ut sine nedlastingspakker gratis til PC- og Mac-spillere, mens Xbox 360-spillere ha måttet ofre noen kroner.

Om dette også blir tilfellet med den neste pakken vites foreløpig ikke. Valve vil heller ikke avsløre noe tidspunkt for når denne blir klar.

Left 4 Dead 2
Left 4 Dead 2
Left 4 Dead 2
Left 4 Dead 2