Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
nyheter
Mass Effect 2

Nytt innhold til Mass Effect 2 ute

Nedlastingspakken Arrival er klar


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Hvis du ikke kan få nok av det prisbelønte action-rollespillet Mass Effect 2 har vi én god, og én dårlig nyhet til deg. Den gode nyheten er at nedlastingspakken Arrival nå er ferdig, og kan lastes ned til alle spillets plattformer.

På PC kan pakken skaffes fra Biowares nettsider for 560 Bioware-poeng. På konsollene er pakken gjort tilgjengelig på Xbox Live og Playstation Network for henholdsvis 560 Microsoft-poeng og 7 amerikanske dollar (ca. 45 kroner).

Den dårlige nyheten er at dette er den siste nedlastingspakken som er planlagt til Commander Shepards andre eventyr. Heldigvis er utviklingen av det trede kapittelet i Mass Effect-sagaen godt i gang, og skal etter planen dukke opp mot slutten av 2011.

I Arrival blir Shepard sendt avgårde på et nytt oppdrag uten sitt trofaste mannskap i ryggen. Målet er å redde en Alliance-agent som har informasjon om et mulig angrep fra den uhyggelige Reaper-rasen.

I bytte mot ca. 780 MB på din harddisk har Bioware lovet et par timer med ny spilletid, samt nye achievements og ny moro. Ta et titt på lanseringstraileren:

Gamereactor

Magasinet

More

Juridisk info

More

Copyright 1998-2018 - Utgitt av Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Denmark.