Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
nyheter
Fallout: New Vegas

Ødelagt New Vegas-oppdatering

Bethesda anbefaler deg å vente


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Oppdatering:
En forbedret oppdatering som fikser problemene med lagringsfilene skal nå være på plass for den engelske versjonen av spillet. Bethesda lover å holde oss oppdaterte på når den blir klar for de øvrige språkversjonene.

Opprinnelig sak:
Utgiver Bethesda har nå gått ut med en anbefaling om at man ikke bør laste ned den siste oppdateringen til Fallout: New Vegas på Xbox 360.

Angivelig gjør oppdateringen mer ugang enn nytte, og mange som har lastet ned oppdateringen rapporterer nå om både systemfeil og ødelagte lagringsfiler.

En ny og forbedret skal være på vei, og man anbefales å heller vente på denne oppdateringen, som skal være på plass i nær fremtid.

- Når det gjelder Xbox 360-oppdateringen har vi diskutert en løsning på problemet som forårsaker problemer med lagringsfilene. Vi kommer til å legge ut en ny oppdatering på Xbox Live så fort som overhode mulig. Hvis du ikke enda har lastet ned oppdateringen anbefaler vi at du ikke gjør det, og heller venter på den forbedrede utgaven, kommenterer Bethesda.

Kilde: Bethesda-bloggen

Fallout: New Vegas