Norsk
Gamereactor
nyheter

Nintendos nye heter Wii U!

Men selve konsollen ble aldri vist frem

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendos E3-konferanse er nå avsluttet, og vi kan slå fast at den nye konsollen bærer navnet Nintendo Wii U.

Wii U-navnet skal symbolisere at Nintendos underholdningstilbud ikke lenger bare fokuserer på det sosiale, og på "oss", men også på deg som individ, med andre ord "u" (you).

Overraskende nok viste ikke Nintendo frem selve konsollen i løpet av konferansen, men fokuserte heller på den nye håndkontrolleren, og de nye funksjonene denne vil bringe til plattformen.

Den nye håndkontrolleren består av en 6,2-tommers touch-skjerm, og gir deg muligheten til å spille dine spill selv når du ikke har tilgang på et TV-apparat. Ellers bærer den likheter med både Apples Ipad, samt den nylig lanserte Playstation Vita.

Gjennom kontrolleren får man en rekke nye spillmessige muligheter. Blant annet vil man kunne bruke den sammen med TV-apparatet, og annet Wii-tilbehør.

Eksempelvis viste Nintendo frem et golfspill der den nye kontrolleren var plassert på gulvet og representerte golfballen, mens man brukte en tradisjonell Wii-fjernkontroll som kølle.

Selskapet brukte store ord om alle mulighetene denne nye kontrolleren vil tilby, og fremstod som selvsikre på at deres nye spillplattform har potensial til å skape en mengde nye og kreative spillkonsepter.

Til tross for at selve konsollen aldri så dagens lys under messen har en rekke spillsider likevel fått tak i bilder av den nye konsollen, som etter sigende skal gjøre Nintedo Wii U i stand til å tegne grafikk med full HD-oppløsning og moderne grafikk.

Videre lovte Nintendo at mer informasjon skal legges frem i løpet av uken, og vi i Gamereactor skal selvfølgelig gå i sømmene på den nye konsollen og videreformidle alt i løpet av dagene som kommer.

Les mer om den nye Wii U-konsollen.

Nintendos nye heter Wii U!
Nintendos nye heter Wii U!


Loading next content