Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis 2

Crysis 2-grafikk på Wii U

Crytek omfavner den nye konsollen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I et intervju med Develop kunne Crytek-sjef Cevat Yerli avsløre at en versjon deres ferske CryEngine 3-spillmotor er under utvikling til den nye Nintendo Wii U-konsollen.

- Crytek kommer helt klart til å støtte Wii U. Vi er ikke helt klare for å vise det frem ennå, men i bunn og grunn har vi allerede en versjon som kjører på den nye konsollen, forklarer Yerli.

Ved siden av Wii U kommenterte også Yerli selskapets planer i forhold til Microsofts Kinect-sensor:

- Kinect står også i front for utviklingen av fremtidige plattformer, så støtte for Kinect er viktig for oss. Å ha grunnleggende støtte for Kinect i CryEngine er én ting, men jeg tenker her på en mer omfattende støtte. CryEngine kommer til å ha en dyptgående støtte for Kinect, avslutter Yerli.

På Microsofts E3-konferanse ble en trailer for Cryteks kommende gladiatorspill Ryse (tidligere Kingdoms) vist frem. Traileren la ikke skjul på at spillet baserte seg på Kinect, men utover filmklippet venter vi fortsatt på mer info om spillet.

Crysis 2
Crysis 2Crysis 2

Relaterte tekster

Crysis 2Score

Crysis 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall - GRSE

Cryteks brennhete oppfølger er et studium i godt design kombinert med nydelig grafikk. Vi har skutt oss gjennom Crysis 2 for å gi dere en omfattende vurdering...



Loading next content