Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 oppdaget i Museum of Failure

Det er vanskelig å tro at spillet var i den tilstanden det var ved lanseringen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Cyberpunk 2077 kan nytes av millioner av spillere nå, men da spillet først ble lansert, var det absolutt ikke en umiddelbar suksess. Mens noen (inkludert meg) klarte å spille spillet ved lanseringen med lite eller ingen problemer, var det mange feil i CD Projekt Reds futuristiske åpne verden.

Lanseringen er allment ansett som en av spillverdenens største fiaskoer i nyere tid, og derfor har det selvfølgelig endt opp med å bli nevnt i Museum of Failure i Brooklyn, New York.

Selv om det er referert til i museet, er det nå vanskelig å betrakte Cyberpunk 2077 som en fiasko. Takket være jevnlige oppdateringer som forbedrer ytelsen og fikser feil, samt den populære anime-spin-offen, nyter Cyberpunk 2077 en renessanse, og har vært det siden 2022, med fans hypet mer enn noen gang for Phantom Liberty-utvidelsen.

Cyberpunk 2077

Relaterte teksterLoading next content