Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Battlefield 3

Ingen sivile offer i Battlefield 3

Dice lar proffene ta seg av krigføringen


Det kommer ikke til å være mulig å ta livet av uskyldige sivile i høstens Battlefield 3. Dette kunne produsent Patrick Bach konstatere overfor spillsiden Rock, Paper, Shotgun:

- Hvis du gir en spiller valget mellom å gjøre noe godt og noe slemt kommer de ofte til å velge det slemme alternativet. Grunnen til dette er rett og slett at folk tiltrekkes av muligheten til å gjøre ugagn uten å bli straffet for det, forklarer Bach.

- Personlig prøver jeg å begrense bruken av sivile i spill som Battlefield, fordi jeg tror mange vil utføre dumme handlinger. Jeg har ikke lyst til å se bilder og videoer på nettet der folk tar livet av uskyldige. Denne tankegangen dannet også grunnlaget for at vi fjernet denne disse mulighetene fra spillet, fortsetter Bach.

Sivile offer er naturligvis en dyster realitet ved virkelighetens krig, men Bach mener det er fullt mulig å lage et realistisk krigsspill uten at man trenger å åpne for den slags støtende materiale.

- Det blir bare barnslig å kreve mer meningsløs vold, avslutter Bach.

Battlefield 3