Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Battlefield 3

Bekrefter flerspillertypene i BF3

Dice forteller om de ulike spillmodusene


Svenske Dice har lettet på sløret angående alle flerspillertypene i deres kommende Battlefield 3. De fem modusene skal kunne spilles på de fleste av spillets ni flerspillerbrett, og går under navnet Team Deathmatch, Squad Deathmatch, Rush, Squad Rush og Conquest.

I Team Deathmatch kjemper to lag på 12 spillere om å være førstemann til å drepe motstanderen et X antall ganger. Her er det ingen kjøretøyer.

I Squad Deathmatch jobber fire gripper bestående av fire spillere om å nå et bestemt antall drap før motstanderne. Her er bare ett kjøretøy tilgjengelig, nemlig et Infantry Fighting Vehicle.

Rush støtter 24 spillere på konsoll og 32 på PC, fordelt på to lag. Det angripende laget skal ødelegge en rekke såkalte M-Com-stasjoner, mens det forsvarende laget skal stoppe dem. Forsvarerne har et ubegrenset antall gjenopplivinger, mens angriperne har et begrenset antall som blir fornyet når de ødelegger én M-Com. Her er det flere kjøretøyer i tillegg til jetfly og helikoptere.

Forskjellen fra den gamle Rush-modusen er at man ikke kan skade M-Com-stasjonene med eksplosjoner og skudd - de skal bare armeres og desarmeres. Om du begynner å desarmere en M-Com rett før den sprenger vil eksplosjonen bli forhindret til desarmeringen er komplett, men om man blir skutt i prosessen vil den bli sprengt momentant.

Battlefield 3

Squad Rush følger de samme prinsippene som Rush, men her er det kun åtte spillere over to lag og ingen kjøretøyer. Det er dessuten bare to baser, med én M-Com hver.

Til slutt har vi Conquest, som har vært med i serien siden det første spillet. I Battlefield støtter Rush 24 spillere på konsoll og 32 eller 64 på PC, fordelt over to lag.

Her skal man erobre og forsvare en rekke flagg, og jo flere flagg du har kontroll over, jo raskere faller motstanderens tickets. Det første laget med null tickets har tapt.

Hardcore-modusen vender også tilbake, og nå kan man også velge å spille uten kjøretøyer over nett. Flere andre detaljer kan du finne på Battlefield-bloggen.

Battlefield 3