Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Red Dead Redemption

Alt håp ute for Red Dead til PC?

Rockstar svært tvilsomme til PC-versjon


Det er en kjensgjerning at mange PC-spiller meget gjerne kunne tenke seg å se storspillet Red Dead Redemption utgitt på deres favorittplattform. Til tross for at både Grand Theft Auto IV og nå L.A. Noire har fått sine PC-utgaver ser det imidlertid mørkt ut for en tilsvarende versjon av Rokstars westernepos.

Det skal nevnes at Rockstar ikke regelrett avblåser muligheten for en PC-versjon, men under en spørretime nylig pekte antydingen tydelig i retning rødt lys:

- Vi vet godt at det er én av våre titler som er fraværende i PC-biblioteket, og vi er klar over at endel fans har etterspurt Read Dead Redemption til PC. Vi må imidlertid forholde oss til realitetene, og har kun anledning til å slippe spill til de forskjellige plattformene når dette er gangbart, enten det gjelder det tekniske, det utviklingsmessige eller det finansielle. Desverre er ikke dette tilfellet for alle plattformene 100 prosent av tiden, forklarer Rockstar.

Man skal som kjent aldri si aldri, men det kan virke som Red Dead Redemption vil stå igjen som et av Rockstars få konsolleksklusive spill, når alt kommer til alt.

Red Dead Redemption