Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
The Elder Scrolls V: Skyrim

- Spillmotoren er ikke problemet

Dagens Skyrim-rapport har ankommet


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Til tross for den fantastiske kritikken er det en kjensgjerning at mange spillere, og da særlig på Playstation 3, har tekniske problemer med Bethesdas nye rollespill The Elder Scrolls V: Skyrim.

Tidligere denne uken kastet Fallout: New Vegas-designer Joshua Sawyer seg inn i debatten da han påstod at selve strukturen i spillmotoren var roten til problemene, en uttalese som ikke ble tatt godt imot på Bethesdas kontorer.

Via Twitter har nemlig PR-nestsjef Peter Hines kommentert at Sawyer ikke vet hva han prater om, og at problemene stammer fra et annet sted:

- Josh Sawyer har hverken jobbet med Skyrim eller denne spillmotoren. Hans kommentarer er ikke representative for hvordan den nåværende teknologien fungerer, kommenterer Hines, før han senere påpeker at lagringproblematikken skal ha blitt fikset for lenge siden.

I mer positive Skyrim-nyheter har nå oppdatering 1.3 blitt sluppet til PC-versjonen av spillet. Oppdateringen er også blitt sendt til godkjenning hos Microsoft og Sony og bør derfor dukke opp på konsollene i løpet av kort tid.

Beklageligvis vil ikke denne oppdateringen rette opp problemene med dårlig bildeoppdatering på PS3, men den skal angivelig fikse feilene med Magic Resistance-magien og drageanimasjonene. En ny oppdatering som tar for seg PS3-feilene skal imidlertid være neste post på programmet for Bethesda.

The Elder Scrolls V: Skyrim