Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Syndicate

Dropper Online Pass i Syndicate

Starbreeze vil nå flest mulig spillere


Mens stadig flere spilltitler blir lansert med Online Pass-ordninger, designet spesielt for å begrense bruktsalget, ser utvikler Starbreeze andre veier med deres Syndicate.

Faktisk har de bestemt at spillet ikke skal ha noen slik ordning i det hele tatt, men heller tillate fri bruk for alle og enhver, akkurat som i gamle dager.

Bakgrunnen for avgjørelsen skal være at Syndicates flerspillerstøtte ene og alene består av samarbeid, og ikke har noen konkurransebaserte moduser. I tillegg ønsker Starbreeze at flest mulig skal få sjansen til å prøve spillet, og en Online Pass-ordning ville potensielt hindret en del andrehåndsspillere i å gå til innkjøp.

Her i redaksjonen ser vi ikke helt logikken i at bruktsalget kun er et problem for utvikleren dersom spillet har konkurransebasert flerspiller, men det er uansett hyggelig at Starbreeze og EA dropper begrensningen når det gjelder Syndicate.

Syndicate
SyndicateSyndicate
SyndicateSyndicateSyndicateSyndicate