Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
The Secret World

The Secret World utsettes

Funcom trenger to måneder til finpussing


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Norske Funcoms ambisiøse nettrollespill The Secret World har blitt utsatt. Den opprinnelige slippdatoen var satt til april, men i en børsmelding i går kveld gjorde Funcom det klart at spillet først vil slippes den 19. juni.

Årsaken til utsettelsen skal være at selskapet trenger ekstra tid til den siste finpussen, slik at det ferdige spillet blir best mulig:

- At det settes av mer tid til finpussen av spillet viser hvor stor tro Funcom som et selskap har på The Secret World, og hvor høyt vi ønsker å gjøre det så bra som mulig. Den ekstra tiden gir også rom for enda flere betatester med høy kvalitet, og vi kommer snart til å annonserer flere offentlige betaer dere hundre tusenvis av spillere vil få sjansen til å prøve spillet før lansering, forklarer produsent Ragnar Tørnquist i børsmeldingen.

Tilbakemeldingene fra de tidligere betatestene har på sin side vært svært positive, og hele 9 av 10 testere skal ha bestemt seg for å kjøpe det ferdige spillet etter lanseringen.

The Secret World