Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Mass Effect 3

Bioware svarer på ME3-kritikken

From Ashes-utvidelsen er klar fra dag én


Tidligere denne uken kom det frem at Mass Effect 3-utvidelsen From Ashes vil være tilgjengelig på alle plattformer samtidig med lanseringen av hovedspillet den 8. mars.

Nyheten ble møtt med sterk kritikk fra mange av seriens fans, som mente at pakken burde vært inkludert i hovedspillet, siden dette tross alt ikke er lansert enda.

Nå har imidlertid Bioware gitt svar på tiltale, og forklart at tingene ikke helt fungerer på denne måten.

Når spillet er ferdigutviklet kan det nemlig ikke bli sendt til butikkene umiddelbart, da masseproduksjon og distribusjon også krever endel tid. I mellomtiden har gjengen som programmerte spillet fått tid til å hjelpe teamet satt av til utvidelser, og på den måten ble utvidelen klar til lanseringen:

- Utvidelser har rask sertifisering og ingen fysisk produksjon, så hvis et team jobber veldig hardt kan de gjøre ferdig en utvidelse innen du setter deg ned for å ta den første gjennomspillingen, kommenterer produsent Casey Hudson.

Videre skal produsent Mike Gamble ha forklart at innholdet i From Ashes først ble påbegynt etter at hovedspillet var fullført, og at utviklingen av pakken ikke var ferdig før lenge etter sertifiseringen hos Microsoft og Sony hadde startet.

From Ashes-pakken følger for øvrig med gratis dersom man kjøper N7 Collector's- eller Digital Deluxe-versjonen av spillet.

Kilde: PC Gamer.

Mass Effect 3