Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter

- Steam trenger konkurransen

Markus Persson har sansen for Origin


Mincraft-skaperen Markus "Notch" Persson er ikke fremmed for å ytre meningene sine, og i et intervju med Gamespy har han nå luftet tankene om Electronic Arts' Origin-tjeneste, en tjeneste han så absolutt mener har livets rett:

- Jeg synes det er litt skummelt å skulle ha bare én digital distribusjonstjeneste som Steam. Jeg elsker Valve, men på prinsipielt grunnlag liker jeg ikke tanken på kun én plattform. Jeg liker at de får konkurranse fra andre, som foreksempel Desura and Impulse, som mylig ble kjøpt opp av GameStop. Det er bra at det finnes flere forklarer Persson.

Selv om Persson er positiv til mangfoldet innenfor digital distribusjon har han ikke bare lovord å si om EAs tilbud:

- Origin gjør et par ting dårlig sammenlignet med Steam, noe som er imponerende med tanke på at de har hatt åtte år på seg til å studere Steam. De burde definitivt få sjansen til å gjøre sin egen greie, men de burde kanskje endre praksisen der de tvinger folk til å bruke tjenesten, og heller vise folk hvorfor de burde bruke den, avslutter Persson.