Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Batman: Arkham City

- Mange ideer for mer Batman

Rocksteady har flaggermus på hjernen


Årets BAFTA-utdeling (British Academy of Film and Television Arts) er nå unnagjort og blant titlene som markerte seg på spillfronten finner vi Rocksteadys utmerkede Batman: Arkham City.

Vi har tidligere blitt servert flere hint om nok et Batman-spill fra den etterhvert så rutinerte britiske utvikleren, blant annet når Jokeren fleipet om et Batman: Arkham World i takketalen under fjorårets VGA-show.

I etterkant av BAFTA-utdelingen, der Batman: Arkam City for øvrig vant prisen for årets actionspill, ville ikke Rocksteady-sjef Sefton Hill røpe noe konkret om planene fremover, men et nytt prosjekt har allerede startet på kontorene deres:

- Det er litt interessant. Når du er ferdig med et prosjekt føler du at du har gjort alt du kan gjøre. Så starter du et nytt prosjekt og plutselig ser du alle mulighetene igjen. Straks vi satt oss ned tenkte vi, hva skal vi gjøre nå? Og mange spennende ideer havnet raskt på bordet, forklarer Hill overfor VG247.

Det skal sies at han aldri regelrett bekrefter at det neste spillet vil ha Batman i hovedrollen, men det er tydelig at Mørkets ridder fremdeles er i tankene hans:

- Vi tenker konstant på hva vi kan gjøre for å forbedre spillet. Hvis du kunne trykket ctrl+alt+delete i hjernen min hadde 90% dreid seg om Batman til enhver tid. Det betyr på en måte at jeg ikke fungerer sosialt med mindre man snakker om Batman, fleiper Hill avslutningsvis.

Av andre spill som utmerket seg på BAFTA-utdelingen finner vi Portal 2 og Battlefield 3, som begge vant tre priser. Les hele listen.

Batman: Arkham City
Da Jokeren vant prisen for årets spillfigur under VGA-utdelingen i fjor avslørte han Batman: Arkham World. Et morsomt påfunn fra Rocksteady eller et hint om fremtiden?