Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Mass Effect 3

Nytt ME3-innhold skal "oppklare"

Skal fansen få slutten de drømmer om?


De fleste har sikkert fått med seg alt oppstyret rundt avslutningen i det nylig lanserte Mass Effect 3, en avslutning deler av kjernefansen er så misfornøyd med, at de krever endringer.

Utvikler Bioware har hele tiden sagt at de tar imot alle konstruktive tilbakemeldinger med takk, og i et åpent brev til fansen har Bioware-grunnlegger Ray Muzyka nå forklart at vi kan forvente nytt ME3-innhold som vil oppklare mange av spørsmålene rundt spillets avslutning:

- Produsent Casey Hudson og resten av teamet jobber på spreng med nytt innhold som vil hjelpe til med å gi svar på spørsmålene. Dette innholdet vil gi mer klarhet til spillere som ønsker å gi historiene sine en dypere avslutning, heter det i brevet.

Muzyka understreker at dette nye innholdet kommer ved siden av de allerede planlagte utvidelsespakkene, og som om ikke det var nok kan vi forvente hele nye spill fra samme univers i fremtiden:

- Dette kommer i tillegg til de eksisterende planene om å tilby mer Mass Effect-innhold og nye spill. Frykt ikke, deres reise i Mass Effect-universet kan og vil fortsette, skriver Muzyka.

Om det nye innholdet vil si en flunkende ny avslutning gjenstår å se, men vi kan i det minste slå fast at vi ikke har sett det siste fra Mass Effect-universet ennå.

Mass Effect 3