Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Grand Theft Auto V

- Vi forventer ikke GTA V i år

Gamestop forholder seg rolige foreløpig


Ryktene om Grand Theft Auto V har florert siden lenge før spillets annonsering, og selv om Rockstar hverken har bekreftet eller avkreftet noe som helst, har mange satt en knapp på lansering til høsten i år.

Lanseringslister og andre lekkasjer fra ulike spillbutikker har vært kilde til mange av ryktene rundt spillet, men skal vi tro sjefen for den amerikanske avdelingen av GameStop, Tony Partel, bør vi ikke forvente å se spillet i år.

Han kan nemlig bekrefte at spill som Borderlands 2, Halo 4, Assassin's Creed III, Resident Evil 6, Max Payne 3 og det neste Call of Duty alle er med i deres salgsprognoser for 2012, mens Grand Theft Auto V ikke er å spore:

- Når det gjelder Grand Theft Auto V har jeg ikke noen opplysninger å dele på det nåværende tidspunkt, og spillet er derfor ikke med i våre prognoser. Vi hadde justert våre estimater dersom vi visste at Grand Theft Auto V kommer i år, forklarer Partel overfor CGV.

Den som venter får som kjent se. Når tror dere Grand Theft Auto V ser dagens lys?

Grand Theft Auto V