Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
The Elder Scrolls V: Skyrim

Lover gratis Skyrim-konkurrent

Svenske Ngmoco har tro på freemium


Free-to-play-modellen har i løpet av et par år fått solid fotfeste innenfor MMO-sjangeren, og skal vi tro Ben Cousins fra Ngmoco Sweden kan vi forvente gratisspill også i andre sjangre i fremtiden.

Det kom frem under arrangementet Free-2-Play Summit, som ble avholdt i London i går:

- Jeg tror spill for én spiller er det naturlige neste steget for freemium-modellen, og da tenker jeg på tradisjonelle, historiebaserte, skriptede, lineære og åpne spill som de vi kjenner fra konsollene, forklarer Cousins.

- Jeg er faktisk hundre prosent overbevist. Jeg er villig til å vedde store summer på at vi vil se et gratis motstykke til Skyrim i løpet av et par år, fortsetter han selvsikkert.

Videre påpeker Cousins at et spill som Skyrim er meget godt egnet for freemium-modellen, og han tror til og med at det ikke blir vanskelig å få det til:

- Et spill som Skyrim, hvor du opparbeider deg ferdigheter og utstyr underveis, og gjerne spiller i hundrevis av timer, er faktisk en av de letteste spilltypene å utvikle gjennom freemium-modellen. Det ville blitt en kjempesuksess, avslutter Cousins.

Bethesda brukte langt mer enn et par år på å fullføre The Elder Scrolls V: Skyrim, så det kan tenkes at Cousins er litt overivrig i utsagnene sine. Samtidig er det en kjensgjerning at free-to-play-spillene har sett en massiv utvikling på bare noen få år.

Hva tror dere fremtiden vil bringe når det gjelder gratisspill kontra betalte titler?

Kilde: Games Industry Int.

The Elder Scrolls V: Skyrim
Tror du spill som dette blir gratis i løpet av et par år?