Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 6

Resident Evil 6 blir langt

Og samlerutgaven blir dyr

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kommende actionspillet Resident Evil 6 vil bli tre ganger lengre enn sin forgjenger. Det kom frem under et intervju med Capcoms Eiichiro Sasaki på VG247:

- De tre hovedpersonene har hver sin historie, som du kan velge mellom og oppleve. Når det gjelder lengden er hver enkel historie kortere en RE5, men sammenlagt blir de mye lengre, forklarer Sasaki.

Videre forklarer han at hver figurs historie kan stå på egne ben, selv om de utspiller seg i samme område i Kina. Vi kan likevel forvente at historiene vil overlappe hverandre underveis, men man skal ikke trenge å spille gjennom alle hvis man ikke har lyst.

Ved siden av dette har spillets samlerutgave nå blitt offentliggjort, og denne er langt fra av det billige slaget. Faktisk vil samlerutgaven av spillet være den dyreste vi har sett noen gang i bransjen, med en prislapp på omkring 7.500 kroner.

Med på kjøpet får man riktignok en eksklusiv RE6-jakke i ekte skinn. Vi regner med at prisen først og fremst blir dratt opp på grunn av denne jakken.

Les også: Sniktitt: Resident Evil 6.

Resident Evil 6
Feeeet jakke da!

Relaterte tekster

Resident Evil 6Score

Resident Evil 6

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Er Resident Evil 6 spillet som gjenforener fansen? Ingar har satt karakter på Capcoms skrekkelig populære actioneventyr...

3
Resident Evil blir TV-serie

Resident Evil blir TV-serie

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Filmmagasinet Variety skriver at det kommer en TV-serie basert på Resident Evil-universet. Det er produksjonsselskapet Constantin Film som står bak, altså samme selskap...

8
Resident Evil 6 + Left 4 Dead 2 = Sant

Resident Evil 6 + Left 4 Dead 2 = Sant

NYHET. Skrevet av Kristian Nymoen

Capcom og Valve samarbeider. Prosjektet er blitt døpt til Resident Evil 6 x Left 4 Dead 2 Project og det handler om å la spillseriens fiendemonstre gjeste hverandre



Loading next content