Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter

Kommer Steam Box likevel?

Mystisk stilligsannonse hos Valve


Ryktene om en egen spillkonsoll fra den rutinerte utvikleren Valve florerte for noen måneder siden, og selv en slik konsoll aldri ble vist frem på GDC-messen, har ikke saken blitt lagt helt død enda.

I en ny stillingsannonser på Valves nettsider søker nemlig selskapet etter en Electronics Engineer og teksten kan fort tolkes i retning av en spillkonsoll:

- Valve har i flere år jobbet med å utvikle programvare som tilbyr gode spillopplevelser. Nå utvikler vi også maskinvare for å utbedre dette tilbudet, og du kan ta del i prosessen. Slutt deg til vårt motiverte team, som jobber med prototyper, testing og produksjon på tvers av flere plattformer. vi snakker ikke om datamus og spillkontrollere her - hjelp oss skape helt nye spillopplevelser, heter det i annonsen.

Videre skriver Valve at oppgavene vil inkludere både design og produksjon av ny maskinvare:

- Oppgaver: Jobb sammen med maskinvareteamet for å utvikle, designe, evaluere og produsere nye typer kontrollere samt ny maskinvare, fortsetter annonsen.

Tilbake i mars forklarte Valves Doug Lombardi at en Steam Box ikke var under utvikling på deres kontorer, men at de eksperimenterte med både maskinvarekonfigurasjoner og biometrisk feedback. Han forklarte samtidig at det var lenge til Valve lanserte noen egen form for maskinvare.