Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Crysis 3

Crysis 3 annonsert!

Les de første detaljene i GR-magasinet


Det tredje spillet i den populære Crysis-serien er på vei og vil bli lansert til Xbox 360, Playstation 3 og PC tidlig i 2013. Det skriver utvikler Crytek i en pressemelding:

- Krig i New York, utforsk syv naturområder og ta i bruk avanserte utenomjordiske våpen i den ultimate sandkasseskyteren. Electronic Arts og den prisbelønte utvikleren Crytek viste i dag frem Crysis 3, 2013s første store skyteopplevelse, skriver Electronic Arts i pressemeldingen.

Videre legger EA frem de første detaljene fra spillet, som kan oppsummeres på følgende vis:

• Spillerne inntar rollen som "Prophet", som reiser tilbake til et rasert New York.

• Byen er omsluttet av en gigantisk kuppel kalt New York City Liberty Dome, og på innsiden har naturkrefter og frodig regnskog invadert gatene.

• Innenfor kuppelen finnes syv ulike distrikter kjent som The Seven Wonders, som Prophet må infiltrere ved hjelp av sin forbedrede Nanodrakt og nye våpen som en dødelig pil-og-bue.

• På innsiden av kuppelen vil Prophet møte en blanding av menneskelige fiender, og avanserte Ceph-styrker.

Crysis 3 vil utspille seg i år 2047, og handlingen sirkulerer rundt den enorme Liberty Dome-kuppelen. Kuppelen ble installert av et selskap kalt Cell Corporation, som hevder den er nødvendig for å sperre inne resterende Ceph-styrker etter hendelsene i Crysis 2.

Realiteten er en helt annen, og Prophet finner raskt ut at Cell Corporation faktisk forsøker å ta ibruk Ceph-styrkenes avanserte teknologi for egen vinning. Han tar seg inn i kuppelen for å søke hevn, og stoppe Cell Corporation før det er for sent.

- Crysis 3 byr på en spennende blanding av sandkasse-gameplay, avanserte kamper og både høyteknologiske og menneskelige våpen, som skytefansen kommer til å elske. Ved å benytte den nyeste teknologien til Cryengine-motoren kan vi levere syv ulike miljøer, som alle byr på fantastiske og visuelt imponerende spillopplevelser. Vi klarer nesten ikke å vente på den dagen vi kan la spillerne få teste Crysis 3 med sine egne hender, kommenterer Crytek-sjef Cevat Yerli i pressemeldingen.

Som verdens første spillmedie har vi i Gamereactor har allerede vært på besøk hos Crytek for å se spillet i full aksjon. Hvordan dette gikk for seg kan du lese alt om i en verdenseksklusiv sekssiders artikkel i det nye Gamereactor-magasinet, som slippes i dag!

Hva venter du på? Ta turen til din lokale spilllbutikk og plukk opp ditt eksemplar sporenstreks! Artikkelen vil også bli publisert i sin helhet her på nettsiden den 24. april.

NB. bladet skal etter planen ankomme butikkene i dag, men vi tar forbehold om forsinket postgang fra trykkeriet i Danmark. Ring ditt lokale utsalgssted på forhånd for å unngå bomtur.

Crysis 3
Crysis 3Crysis 3
Crysis 3
Crysis 3Crysis 3
Sammen med annonseringen har Crytek løftet sløret for samlerutgaven. Denne har fått navnet Crysis 3 Hunter Edition og gir spillerne tidlig tilgang på den kraftige nanobuen samt hunter-modulen til nanodrakten i flerspillermodusen. Du får også raskere XP-poeng frem til nivå fem.