Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
FIFA 12

Enorm UEFA Euro 2012-turnering

Europas beste FIFA 12-spiller skal kåres

Til fordel for et eget EM-spill valgte Electonic Arts som kjent å utvikle et UEFA Euro 2012-tillegg til suksesspillet FIFA 12 i år.

Planene til utvikleren stoppet imidlertid ikke ved lanseringen av dette tillegget. De akter nemlig å avholde en gigantisk turnering der målet er å finne den beste FIFA 12-spilleren i verdensdelen.

I oppkjøringen til EM vil to FIFA 12 UEFA Euro 2012-turneringer bli avholdt, én for PS3-versjonen og én for Xbox 360-versjonen. De innledende rundene vil foregå over nettet, mens finalen vil finne sted i det enorme stadionanlegget i Kiev, bare noen få timer før selve EM-finalen går av stabelen.

De to beste spilleren fra hver plattform vil motta gratis opphold i Kiev, og gratisbilletter til EM-finalen er naturligvis en del av potten. Vinnerne fra henholdsvis PS3- og 360-turneringene vil møte hverandre live på storskjermen foran tusenvis av tilskuere, og seierherren vil bli tildelt tittelen som verdens beste.

Alt du trenger å gjøre for å delta er å fyre opp en online-kamp i UEFA Euro 2012 mellom 24. april og 25. mai. Du finner mer info på konkurransens nettsider.

FIFA 12