Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / China
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter

- EA ødelegger indie-bransjen

Notch går i strupen på EA igjen


Minecraft-skaper Markus "Notch" Persson er glad i å lufte meningene sine, og EAs indie bundle er intet unntak. Da han fikk nyss om pakken, som inneholder Deathspank, Gatling Gears, Warp, Shank 1, og Shank 2, sendte han ut denne beskjeden på Twitter:

- Skal EA slippe en "indie bundle"? Det er ikke slik det funker, EA. Slutt å ødelegge alt, dere er noen kyniske drittsekker.

I en senere status presiserte Notch at han ikke tvilte på kvaliteten på spillene i pakken, men snarere på EAs forretningsmodell.

Senere poengterte han også at han ikke klassifiserer Mojang som indie lenger, mens han avsluttet med følgende uttalelse:

- Indie redder spillbransjen, mens EA ødelegger den.

Det er ikke lenge siden Notch gikk løs på EA første gang, da Rich Hilleman foreslo at Minecraft burde legges ut på Origin. Notch var raskt ute med å annonsere at han ikke var interessert i å tjene penger på den måten, og at han foretrakk å holde seg til sin egen forretningsmodell.