Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Halo 4

Slik blir samlerutgaven av Halo 4

343 Industries avdekker ekstrainnholdet


Microsoft og 343 Industries har nå annonsert samlerutgaven av storspillet Halo 4, som vil få en prislapp på 99 dollar i USA.

Det blir altså ingen rådyr Legendary Edition denne gangen, men det skorter ikke på innholdet av den grunn. Følgende godsaker er nemlig inkludert i pakken:

War Games Map Pack Access:
• De konkurransebaserte flerspillermatchene i Halo 4 kalles War Games. De som kjøper samlerutgaven vil gratis kunne laste ned spillet tre første utvidelsespakker, som vil by på ni nye kart.

Specializations:
• Alle spillere vil ha tilgang på ulike Specializations, men de som kjøper samlerutgaven vil låse opp disse hurtigere. Mer informasjon om Specializations skal legges frem på E3-messen.

UNSC Infinity Briefing Pack:
• NSC Infinity Briefing-pakken inneholder informasjon om alle våpnene og draktene i spillet. I tillegg får man en instruksjonsvideo som tar for seg romskipet UNSC Infinity, som er arenaen for alle flerspillermatchene.

Halo 4: Forward Unto Dawn Special Edition:
• Halo 4: Forward Unto Dawn Special Edition er en forlenget versjon av den kommende live action-serien med samme navn. Denne vil fungere som en prolog til historien i Halo 4, og et par dokumentarer om serien er det også blitt plass til.

Digitalt bonusinnhold via Xbox Live:
• Samlerutgaven inneholder også et par digitale godbiter som en unik Spartan IV-drakt, et unikt skin til Assault Rifle-våpenet, et eksklusivt emblem og tilbehør til din Xbox Live-avatar.

Halo 4