Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter

Wii U-kontroller med nytt design?

Lekket bilde avslører ekte analogspaker


E3-messen nærmer seg med stormskritt og det knyttes naturligvis store forventinger til Nintendos nye Wii U-konsoll, som de har lovet å vise frem i sin ferdige form.

Hva denne ferdige formen viser seg å være er enda uvisst, men det kan virke som den omdiskuterte håndkontrolleren, den med en stor skjerm i midten, har vært gjennom noen forandringer.

I løpet av helgen dukket det nemlig opp et bilde som raskt spredte seg over internett. På dette bildet kan man se en ny utgave av kontrolleren, formodentlig den utgaven som skal vises frem i Los Angeles om noen uker.

Ved første øyekast ser kontrolleren nokså lik ut, men en nærmere titt avslører at de analoge styreflatene fra det tidligere designet har blitt erstattet av ekte analoge spaker lik de vi kjenner fra Xbox 360 og Playstation 3.

Samtidig har Start og Select-knappene blitt flyttet til høyre for skjermen. Disse knappene lå tidligere på hver sin side av Home-knappen. Selve Home-knappen har for øvrig også blitt endret, og det kan ser ut som den nye knappen har en lysring rundt seg.

Vi forventer ikke at Nintendo gjør så mye som et forsøk på å kommentere disse ryktene, men heldigvis er det bare to uker igjen til E3-messen og den store avdekkingen.

Ekte analoge spaker. De må da være en forbedring?