Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Heavy Rain

- Jeg er ikke interessert i PS4

Klar tale fra Heavy Rain-skaperen


Facebook
TwitterReddit

Under GDC-messen i mars imponerte David Cages og hans Quantic Dream-studio stort med den mektige demoen med roboten Kara i hovedrollen. Til tross for det høye tekniske nivået til denne demoen mener likevel ikke Cage tiden er moden for en ny konsollgenerasjon enda:

- Jeg er ikke særlig interresset i teknologi eller den neste konsollgenerasjonen. Hvis vi kunne fortsatt med Playstation 3 i fem nye år hadde det vært helt greit for meg, forklarer Cage.

Videre forklarer han at årsaken til holdningen er enkel, utfordringene ligger rett og slett et annet sted enn i det tekniske:

- Jeg tror utfordringene ligger på den kreative siden fremfor den tekniske. Finnes det tekniske ting jeg ikke kan gjøre på PS3? For å være helt ærlig er svaret nei. Begrensingene ligger heller i ideene våre. Hvis man ser tilbake er det tydelig at teknologien har utviklet seg langt raskere enn spillkonseptene, avslutter Cage.

Hva tenker dere? Bør verdens utviklere slutte seg til Cages tankegang og fokusere på ideene fremfor grafikken, eller er det ikke noe i veien med å ønske seg begge deler?

Kilde: Develop.

Heavy Rain