Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Dead Island

Dead Island 2 avkreftes

Deep Silver slår ned mot ryktene


Den siste tiden har det sirkulert rykter om en oppfølger til zombiespillet Dead Island, og angivelig skulle Spec Op: The Line-utvikler Yager Development være involvert i utviklingen. Nå har utgiver Deep Silver avkreftet både det ene og det andre:

- Det foregår ingen utvikling av Dead Island 2 med eksterne partnere, hverken i konsept eller produksjon. Vi har heller ikke hatt noen diskusjoner med eksterne parter som kunne forklart disse ryktene, forklarer Deap Silver-leder Guido Eickmeyer.

- Vi jobber ikke med Yager for å utvikle Dead Island 2 og vi har heller ingen andre avtaler med Yager om andre prosjekter per idag, presiserer Eickmeyer.

Likevel utelukker han ikke et samarbeid mellom de to partene en gang i fremtiden:

- Yager og Deep Silver har nære forbindelser, både på det personlig og profesjonelle plan. Det finnes legitime muligheter for et samarbeid på et senere tidspunkt og jeg vil heller ikke utelukke at et slik samarbeid kan ta for seg Dead Island-serien, avslutter Eickmeyer.

Inntil videre må altså slå oss til ro med at Dead Island 2 ikke er underveis, selv om det har hendt at utviklere og utgivere har løyet om slike ting for å holde utviklingen skjult litt lenger.

Kilde: CVG.

Dead Island
Den tropiske øya Banoi ble raskt fjernet fra Star Tours ferieanbefalinger.