Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
The Cave

Double Fine annonserer The Cave

Nytt spill fra mannen bak Monkey Island


Hvis du har sansen for eventyr- og gåtespill har vi en god nyhet til deg. Rutinerte Double Fine har nemlig annonserte et nytt tradisjonelt todimensjonalt eventyrspill ved navn The Cave.

Bak roret står ingen ringere enn Ron Gilbert, en av de tre karene som skapte den kritikerroste Monkey Island-serien. Gilbert har status som en levende legende i bransjen, og det ser ikke ut som han har mistet sin humoristiske sans gjennom årene.

Til annonseringen hadde han nemlig følgende kommentar å gi:

- Hvis du liker rappellering og utforskning av mørke steinete grotter bør du forberede deg på å bli skuffet. Og deretter lamslått. Så skuffet igjen, men bare et øyeblikk. Deretter lettet, underholdt, forvirret, oppspilt og tilfredsstilt. I den rekkefølgen, kommenterer Gilbert lekent.

Selve spillet vil introdusere oss for én av syv forskjellige personligheter, som alle leter etter en helt spesiell skatt. The Cave beskrives som et eventyrspill i kjernen, men vi vil også få se en god dose action- og plattformelementer.

Ellers lover Gilbert en solid porsjon svart humor, og et spill som vil variere basert på hvilken av de syv figurene du velger å spille som.

Ta en titt på de første bildene fra prosjektet:

The Cave
The CaveThe Cave
The CaveThe CaveThe Cave
The CaveThe CaveThe Cave

Lanseringen av The Cave blir i starten av 2013, til PC, Xbox Live Arcade og Playstation Network.

Kilde: Edge.